DEĞERLER EĞİTİMİ

Değerler Eğitimi Programımız Neleri Amaçlar?

MaviÅŸehir KreÅŸ Ä°zmir

Çocuğumuzun öz duygularını ve değerlerini tanımasını, öz farkındalık, öz yönetim, öz saygı, toplumsal farkındalık, iletişim, sorumluluk alma ve olumlu kararlar verebilme becerilerinin gelişmesini amaçlar.

Dürüstlük, güvenilirlik, çevresine olumlu ilgi ve katılım diğer kişilere saygı ve özen, beden sağlığının farkındalığı, nezaket ve takdir davranışları oluşturulur ve geliştirilir.

Değerler eğitimi şu programlarla ayrıca desteklenir:

Doğayı ve yaşadığımız çevreyi koruma bilinci dahilinde Ege Orman Vakfı ile yaptığımız ortak projeler,

Çevre Koruma Bilinci oluÅŸturmak için yaptığımız “Çevre Yürüyüşleri”

Gezi ve gözlem programlarımız,

Portfolyo çalışmalarımız,

Okul ve Ailelerimizle birlikte yapılan programlar,

Limon Anaokulu olarak kurulduğu ilk günden itibaren ailelerimize kulak veren, çocuklarımızın ve ailelerimizin ihtiyaçlarını en doğru şekilde anlayan deneyimli bir kadro ile ailelerimizin yanında yer almaya devam ediyoruz. Ailelerimizi çeşitli etkinliklerle okulumuza davet ederek, sürece dahil ediyor, çocuklarımızın büyüyüp gelişmesine hep birlikte katkı sağlıyoruz.

Büyükanne, büyükbaba günleri, seminerler, portfolyolar, davetler, sergiler, piknikler, gösteriler… Ailelerimize yönelik sayabileceÄŸimiz etkinliklerden bazıları.

Limon Anaokulu olarak ailelerimizle birlikte daha nice çocuklarımızı layıkıyla geleceğe hazırlamak en büyük arzumuz ve motivasyonumuzdur.

Limon Kreş olarak baÅŸta Karşıyaka, ÇiÄŸli, Bostanlı ve MaviÅŸehir olmak üzere Ä°zmir’de hizmet vermekteyiz.