Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olarak hazırlanan menülerimiz aylık olarak hazırlanır ve her ay velilerimize mail yolu ile iletilir.
Öncelikle Limon Anaokulunda dengeli beslenme kültür ve yaşam şekli olarak ele alınır.
- Okul mutfağında günlük olarak hazırlanan ve servis edilen yemeklerimiz lezzet açısından ailelerimiz ve çocuklarımız arasında haklı bir üne sahiptir.
- Kuru ve taze meyve, pekmez saatleri gibi ara öğünlerle çocuklarımızın bağışıklık sistemleri güçlendirilir.
- Organik beslenmeye önem veren okulumuz et yemekleri olarak, organik tavuk, ağırlıklı olarakta et tercih etmektedir. Bunun yanısıra organik yumurta, doğal meyve suları, limonata, bitki çayları gibi katkısız her türlü besin kreşte mutfak alışverişimizde önceliğimizdir.
- “Çocuk Mutfağı” dersi ile çocuklarımıza saÄŸlıklı yiyecekleri seçme, tanıma ve hazırlama bilinci verilir. Yiyeceklerin yapım aÅŸamasında bulunan çocuklarımızın iÅŸtahlarına olumlu katkıları olmaktadır.
- Yemek yeme kültürü ve görgü kuralları her yemek saatinde ve ders olarak ‘’Değerler Eğitimi’’ olarak işlenir.