FÄ°ZÄ°KÄ° OLANAKLAR

Okul binamız, her yıl eğitim döneminde heyecan ve mutlulukla ağırladığımız çocuklarımızın gelişimi için, tüm detaylar üzerinde incelikle durularak hazırlanmıştır.

Limon Anaokulu, trafikten ve ÅŸehir gürültüsünden uzakta, tertemiz havası ile ÇiÄŸli’nin en gözde semtlerinden Çiftehavuzlar’da kendi binasında hizmet vermektedir. Öğrencilerimiz yoÄŸunluklu olarak Karşıyaka, ÇiÄŸli, Bostanlı ve MaviÅŸehir civarlarından olmakla beraber Ä°zmir’in birçok yerinden  öğrencilerimiz bulunmaktadır.

Okul binası müstakil olup, 500 m² kullanım alanına sahiptir.

250 m² çim bahçesi, çocuklarımızın koşup -oynayabileceği alanı, bahçe oyuncakları, kum havuzu ile çocuk gelişimi için tasarlanmıştır.

Kapalı Yüzme Havuzu ısıtılabilmekte ve mayıs aylarından itibaren yüzmeye olanak sağlamaktadır.Yüzme antrönörü eşliğinde yüzme dersleri ile çocuklarımızın beden gelişimine katkı sağlamaktadır.

Bale-Jimnastik salonu, çocuklarımızın spor ve sanat (müzik,drama,bale v.b.)etkinlikleri için düzenlenmiştir.

Oyun etkinlik salonu ile günün belli saatlerinde çocuklarımızın ,(okul öncesi eğitiminin temel prensibi olan )oyun etkinliğini doyarak yaşayabilecekleri oyun köşeleri ile zenginleştirilmiş bir alan olarak tasarlanmıştır.

Her yaş grubu için ayrı düzenlenmiş sınıfları havadar, güneş alan fiziki koşulları ile çocuklarımızın sağlıkla,eğlenerek öğrenebilecekleri ortamlar yaratılmıştır.

Limon Anaokulu otabana yakın bir semtimiz olan Çiğli-Çiftehavuzlarda olması nedeniyle ulaşım açısından Mavişehir,Soyak,Bostanlı,ve Atakent’e 7 dakika gibi kısa bir mesafededir.

Konforlu servis ağı ile Yeni Girne, Karşıyaka, İstasyonaltı, Egekent, Çiğli, Hava Lojmanları, Mavişehir, Atakent, Bostanlı dahil geniş bir alana hizmet vermektedir.

Okul kapalı alanları kış aylarında Doğal Gaz ile ısıtılmaktadır. Bunun yanısıra ısıtma/soğutma olarak kullanılabilen merkezi klima sistemi ile havalandırma sistemi bulunmaktadır.