LİMON ENGLISH CLUB

Yabancı Dil Eğitimi için 2-6 yaşların çok değerli yaşlar olduğu,artık bilinmektedir. Bu yaşlardaki çocuklar, alıcı dil ve ifade edici dil yeteneklerinin gelişme süreci içindedir. Öğrenmek için önce sevmek ve merak etmek gerekmektedir. 2-6 yaş çocuklarımız için iyi bir İngilizce temeli vermenin, onlara bu dili sevdirmek ve merak uyandırmak olduğunu biliyoruz. Bu nedenle Limon Kids House’da çocukların öğrenme isteği ön planda tutulmaktadır. Bu şekilde motive edilen çocuk için yabancı dil öğrenmek eğlenceli ve kolay olmaktadır. Çocuklarımızın İngilizce eğitimine verdiğimiz önem ve ailelerimizide eğitimin içine dahil etmek amacı ile anaokulumuz da Limon English Club oluşturulmuştur.

Limon English Club

Limon Kids House provides an English-only classroom learning environment to nurture your child’s interest, stimulate a love for English and develop a good foundation in English.

• Heyecanlı ve interaktif aktivitelerin yapılabileceği bir ortam.
  • İngilizce dili ile ilk adımda tanışabilecekleri güvenli ve sağlam bir ortam.
  • Çok eğlenceli aktivitelerle İngilizce dilinin yanı sıra kişisel fiziksel sosyal duygusal ve yaratıcı becerileri geliştirir.
  • Aylık projeler ile öğrendiklerini deneyimlerini uygulayabilecekleri bir kreş ortamı.

English-only Classroom Provides

• An environment for children to have exciting and interactive activities.
  • Safe and secure environment for the first step to meet English language.
  • Joyful activities which develop personal, physical, social, emotional, and creative skills along with English language.
  • Environment for children to express their learning through long term monthly projects.

Müfredat 2 ve 6 yas arasındaki çocuklarımızın temelini oluşturacak başlangıç seviyeye dayanmaktadır. Anaokulumuzun müfredatı İngiltere’nin OXFORD Okul Öncesi temel başlangıç seviyesi müfradatını takip etmektedir. Bu da çocuğunuzun gelişimini bütün olarak baz alıp oyun yoluyla desteklemektedir. Müfredat ayni zamanda Milli Eğitim’in anaokulu müfredatını İngilizce müfredati ile harmanlar. Müfredatın amacı çocukların özgüvenini inşaa ederek İngilizce konuşan bir sınıfa sahip olmaktır. Müfredat çocuklara kendi ihtiyaçlarını, duygularını ifade etmeleri ve zamanla yıl içerisinde kreşde işledikleri üniteleri hakkında kendi fikirlerini ifade etme fırsatı vermektedir.

Müfredat çocukların İngilizce konuşması yönünde yoğunlaşmaktadır buda Oxfordun play time adli çocuk kitapları yolu ile yapılmaktadır. Kitaplar kurgulu ve kurgusuz kaynaklara dayanmakla birlikte çocukların kelime dağarcıklarını genişletmekte ve isim, fiil, sıfatlama hakkında eğlenceli ve unutulmayacak yollarla öğretmektedir. Çocuklar ayni zamanda ilk okula hazırlık olarak cümle kurma ve cümleyi inşaa etme yollarını öğrenmektedirler.

Education

The curriculum bases on foundation level for young learners aged between 2 and 6 years. The curriculum follows the UK Early Years Foundation Stage curriculum, which provides all-rounded development and supports your children in learning through play. The curriculum also combines the “Pres-school Education Program” of the Ministry of National Education. The aim of the curriculum is to build children’s confidence in order to have the English speaking classroom. The curriculum gives children the English language to express their needs and emotions and eventually their ideas on the themes we introduce through the year.

The curriculum focuses on children’s speaking English skills and themes are introduced through children’s books “Oxford Playtime”. The books are based on fiction and non-fiction which helps children to expand their vocabulary and learn about nouns, verbs and adjectives in a fun and memorable way. Children are also introduced to sentence structure and sentence building to prepare them for Primary School.

Teknolojinin hızla büyümesi ve sürekli yenilenmesi dünyada ortak bir dile ihtiyaç yaratmıştır. İngilizce uzun yıllardır bu ihtiyacı doldurmaktadır. Bu yüzden çocuklar İngilizce dilini en kolay ve hızlı bir şekilde ana okullarında öğrenmeleri değerlidir. Araştırmaların da kanıtladığı gibi çocuklar en iyi öğrenme aşamasına birebir aktif olarak katıldıklarında öğrenirler. Bu sebepten dolayı çocuklar oyunlar yoluyla öğrenmeye ve keşfetmeye bırakılmalı ki nesnelerle, olaylarla ve fikirlerle doğrudan deneyim kazanabilsinler.
Bu bilinçten yola çıkarak Limon Kids House’da İngilizce günlük hayatın içinde yaşayarak, yaparak öğretilir.

Philosophy

The world’s rapid growth and development in technology also international communication creates a need of a common language. English language has been fulfilling this need for many years. Therefore it is essential that the children learn English language in pre-school where they learn much easier and quicker. The researches prove that children learn best when they take part actively in the learning process. This is why children should be left to discovers and learn through games, which allow them to have direct experience with objects, events, and ideas.