KAYIT BÄ°LGÄ°LERÄ°

Limon Anaokuluna Nasıl Kayıt Olabiliriz?

Limon Anaokulu olarak eğitim felsefemiz; çocuklarımızı ATATÜRKÇÜ, çağdaş, yenilikçi, yaratıcı, çalışkan, doğaya ve çevreye duyarlı, akademik ve duygusal anlamda gelişmiş, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmek ve bu anlamda örnek bir kurum olmaktır.

Bizimle birlikte olmak isteyen siz değerli ailelerimize ve çocuklarımıza çeşitli seçenekteki programlarla hizmet vermekteyiz. Okulumuzu ziyaretiniz sırasında sizin gün akışınıza ve çocuğumuzun ihtiyacına yönelik bir programa okul psikoloğumuz ve yöneticilerimizle birlikte karar verebilirsiniz. Anaokulumuz yoğun çalışan velilerimiz için sabah Saat: 07:00-akşam saat: 19:00 arası açıktır.

Kayıt görüşmeleri için mümkünse okulu arayarak randevu almanızı rica ederiz.
Okul hakkında ihtiyacınız olan soruları,okul psikoloğumuz ve yöneticilerimiz yapacağınız görüşmelerde içtenlikle yanıtlayacaklardır.

TAM GÜN (Sabah kahvaltısı-Öğle Yemeği-İkindi Kahvaltısı): Saat 09:00 - 18:00
GEÇ TAM GÜN (Öğle Yemeği - İkindi Kahvaltısı): Saat 11:00 - 19:00
YARIM GÜN SABAH (Sabah Kahvaltısı-Öğle Yemeği): Saat 09:00 - 13:00
YARIM GÜN ÖĞLE (Öğle Yemeği - İkindi Kahvaltısı): Saat 12:00 - 18:00
YARIM GÃœN HAFTADA 3 GÃœN (Play Grup): Saat 09:00 - 12:00
YARIM GÃœN HAFTADA 2 GÃœN (Play Grup): Saat 09:00 - 12:00
HAFTADA TAM 3 GÜN (Sabah Kahvaltısı - Öğle Yemeği - İkindi Kahvaltısı): Saat 09:00 - 18:00

Limon Anaokulu ve KreÅŸ olarak konforlu servis ağı ile Ä°zmir’de Karşıyaka, Bostanlı, Egekent, ÇiÄŸli, Karşıyaka, Hava Lojmanları, MaviÅŸehir, Atakent, Ä°stasyonaltı dahil geniÅŸ bir alana hizmet vermektedir.

Kayıt için Gerekli Evraklar

• ÇocuÄŸumuzun Aşı Kart Fotokopisi
  • ÇocuÄŸumuza ait 4 adet vesikalık fotoÄŸraf
  • ÇocuÄŸumuzun Nüfus Cüzdan Fotokopisi