BESLENME

Anne ve babalar için çocuklarımızın yeterince ve dengeli beslenmesi oldukça önemlidir. Bu önem bazen çocuklarımızın yeterince beslenemediği kaygısınıda beraberinde getirir. Çocuğumuzun anaokuluna başlayacağı dönemde bu kaygı dahada artabilir. Deneyimli okul psikoloğu ve öğretmenlerimiz beslenme konusunda bilgili ve bilinçli bir şekilde hem ailelerimizi, hemde okul ortamını desteklemektedirler. Öğretmenlerimizin çocuklar ile birlikte yemek yemesi, onlara örnek olması ve bu sürenin çocuklar ile birlikte sohbet ederek keyifli geçirilmesi, anaokulu ortamında sağlıklı ve dengeli beslenmenin ilk adımıdır. Bununla birlikte yeme sorunu yaşayan çocuklarımız kreş psikoloğu tarafından değerlendirilir ve ailemiz ile birlikte ortak ‘’Davranış Değiştirme’’ programı ile kısa sürede bu sorun giderilir.