Bize Ulaşın +90 232 370 28 00 | bilgi@limonanaokulu.k12.tr

‘’Bir Fidan Bin Nefes’’

‘’Bir Fidan Bin Nefes’’

Limon Anaokulu 1000 Ağaç Projemizi ‘’Bir Fidan Bin Nefes’’ sloganımızla başlatıyoruz..

Proje Başlangıç tarihimiz:Mart 2016

Proje BitiÅŸ tarihimiz:Mart 2017

Hedefimiz:1000 ağaç bağışı

 

DeÄŸerli Velimiz,

 

Limon da, her biri birer çevre dostu ve doÄŸa koruyucusu olarak yetiÅŸen minik yavrularımızla yaptığımız sosyal sorumluluk projelerimize bir yenisini daha eklemek istiyoruz…

 

Gelecekte çocuklarımızın daha sağlıklı bir doğada yaşayıp,onun nimetlerinden faydalanabilmeleri için,çevre ve doğa sevgisini çocuklarımızın minik yüreklerine şimdiden koymak bizim için çok önemli.O nedenle pek çok velimizinde bildiği gibi her yıl Orman Haftasında çocuklarımızla birlikte Ege Orman Vakfına ağaç bağışı yaparız.

Ege Orman Vakfı çalışanlarını okulumuzda misafir eder ve çocuklarımızla birlikte Ormanların önemi hakkında sunumlarını izleriz.

 

Bu sene Ege Orman Vakfı ile olan işbirliğimizi biraz daha genişletmek  ve kuruluş tarihimiz olan 2008 den beri Ege Orman Vakfı ile yaptığımız bu çalışmaları bu sene başlatacağımız ve kuruluşumuzun 10. yılı olacak 2017 senesinde 1000 ağaçlı bir koru ile taçlandırmak istedik.

Limon Anaokulu çocuklarına ait küçük bir orman fikri bizleri şimdiden çok heyecanlandırdı.

Bu Proje kapsamında siz değerli velilerimizden ricamız ;1000 ağaç bağışı toplamamıza yardımcı olmanız ve hatta kendi çevrenizide projeye dahil edebilmeniz..

1000 Ağaç bağışına ulaştıktan sonra Ağaç fidelerimizi siz değerli velilerimiz ve sevgili çocuklarımızla birlikte dikmek istiyoruz.Bunun için Orman Vakfının bize göstereceği alanda(Çeşme veya Foça) siz değerli velilerimiz ve biricik çocuklarımızla toplanıp, kuruluşumuzun 10. yılında Limon Anaokulu ormanımızı oluşturacağız.

Böylece gelecek nesiller için,vazgeçilmez olan ormanlarımızı büyütmek anlamında sağladığımız katkıyla birlikte,doğa sevgisini çocuklarımızın yüreğinde kalıcı hale getirmiş olmanın mutluluğunu yaşayacağız.

 

YaÅŸam kaynağı olan ormanlarımızı çoÄŸaltmak,yaÅŸamımızın devamı umudumuz, gözbebeÄŸi çocuklarımıza yaÅŸanası bir dünya bırakabilmek için harekete geçme zamanı….‘’BÄ°R FÄ°DAN BÄ°N NEFES’’….Limon Anaokulu Ormanında buluÅŸmak dileÄŸiyle…

 

 

Canan Kamsız